Jäsenmaksut ja -edut vuonna 2022

14.1.2022

Yhdistyksen syyskokouksessa 1.11.2021 päätettiin seuraavasti vuoden 2022 jäsenmaksuista ja -eduista:

Varsinaiset jäsenet 50€/vuosi
Kannatusjäsenet 30€/vuosi
Opiskelijajäsenet 20€/vuosi

Opiskelijajäseneksi hyväksytään henkilö, joka opiskelee hevoshierontaa ammattitutkintoon johtavassa koulutuksessa. Hevoshierojaopiskelija voi olla yhdistyksen opiskelijajäsen korkeintaan yhden (1) vuoden, jonka jälkeen hän siirtyy kannattajajäseneksi, mikäli ei ole valmistunut ja hakenut varsinaista jäsenyyttä.

Varsinaisten - ja kannatusjäsenten eduille tulee pieniä eroja koulutusten hinnoista riippuen. Varsinaiset jäsenet saavat koulutuksia mahdollisimman edulliseen hintaan, joista sovelletaan tapahtumakohtaisesti sopiva hinta kannatusjäsenille.

Opiskelijajäsenet saavat vähintäänkin samat edut kuin kannatusjäsenet. Jos koulutus liittyy suoraan hierontatyöhön, saavat opiskelijäsenet saman edun kuin varsinaiset jäsenet.